Fila Kids


FILA KIDS 

Lapset ovat Jumalan lahja meille! Lapset ovat niin rakkaita ja merkityksellisiä Jumalalle ja meille seurakuntana! Me kaikki tiedämme, että tulevaisuus kuuluu heille.

Haluamme, että Fila kids saisi olla viikon kohokohta jokaisen lapsen elämässä. Sen takia ensimmäinen tavoitteemme on, että lapsilla olisi superhauskaa. Haluamme myös mahdollistaa, että lapset oppivat tuntemaan Jumalan, kasvavat uskossa sekä löytävät identiteettinsä ja turvansa Hänessä.

Fila Kids koostuu joka sunnuntai kahdesta ikäryhmästä jotka kokoontuvat n. klo 16.30-17.30. Lapset voivat näin ensin olla vanhempiensa ja ystäviensä kanssa kirkkosalissa ylistyksen ajan, kunnes lavalta ilmoitetaan, että Fila kids alkaa.

SUNDAY CLUB 6-12 –vuotiaat

Mikä se on?

Sunday Club on hauska kerho isommille lapsille. Kerhossa on luovaa ja käytännönläheistä opetusta Jeesuksesta, uskosta ja Raamatusta. Tämän lisäksi järjestetään myös aina jokin hauska aktiviteetti, kuten kilpailu, leipomista, videoanimaatioita, näpertelyä, ylistystä tai musiikkia. Välipalaa on tarjolla.

 

SUNDAY FUN 3-5-vuotiaille

Mikä se on? 

Sunday Fun on pienille lapsille tarkoitettu hauska tuokio jossa on käytännönläheistä opetusta Jeesuksesta, uskosta ja Raamatusta. Tämän lisäksi on myös aina paljon aikaa hauskalle näpertelylle ja leikille. Välipalaa tarjoillaan.

 

PARENTS’ LOUNGE 0-2 –vuotiaiden lasten vanhemmille

Mikä se on?

Parents’ lounge on paikka jossa vanhemmat ja 0-2 –vuotiaat lapset voivat tuntea olonsa kotoisaksi. Siellä on sohvia ja nojatuoleja vanhemmille, leikkimatto pienimmille, leluja hieman vanhemmille lapsille, mikro lastenruoan lämmittämistä varten ja vaipanvaihtohuone. Samalla voit vanhempana elää mukana kirkkosalin tapahtumissa kaiuttimien avulla joista kuulet ylistyksen ja saarnan. Näet myös salin tapahtumat lasiseinän läpi.

Kieli: Ohjattu ohjelma sekä Sunday Clubissa että Sunday Funissa on kaksikielistä (suomi ja ruotsi). Ohjaajamme puhuvat myös englantia. Näemme sen rikkautena, että lapset saavat olla kielikylvyssä.