Amazing Christmas konsertti 18.12


amazing-christmas-newsletter

Filan arvostettu Amazing Christmas –joulukonsertti on täällä taas sunnuntaina 18.12 klo 16! Amazing Christmas tarjoaa joulun sanomaa raikkaan modernissa muodossa. Tänäkin vuonna tunnelmallinen Amazing Christmas tulee olemaan mahtava musiikkielämys, jossa saat nauttia klassikoista ja uudemmista joululauluista sekä niin kotimaisista kuin kansainvälisistä suosikeista.

Liput tapahtumaan ovat myynnissä jokaviikkoisen Filan sunnuntain yhteydessä ja maksavat 5 euroa (alle 12v ilmaiseksi). Lippuja voi myös varata (maks. 8 kpl/hlö) ja ne lunastetaan joko Filan sunnuntaissa tai konserttipäivänä VIIMEISTÄÄN KLO 15.30 Filalla. Ovet avataan klo 15. Lunastamattomat liput palautuvat myyntiin. Liput voidaan myös postittaa kotiin (postimaksu 3 euroa). Lippuvaraus tapahtuu seuraavan lomakkeen kautta: http://bit.ly/filaamazingchristmastickets

Konsertin yhteydessä kerätään rahalahja vähävaraisille perheille pääkaupunkiseudulla yhteistyössä Helsingin sosiaali- ja terveysviraston kanssa.

Konsertin aikana 3-12-vuotiaille lapsille järjestetään oma joulujuhla Filalla. Joulupukki on paikalla ja luvassa on paljon hauskoja yllätyksiä!

Kannattaa olla nopea, sillä viime vuoden konsertti oli loppuunmyyty! Amazing Christmas on oiva mahdollisuus kutsua mukaan perheenjäseniäsi, ystäviäsi, opiskelu- ja työkavereitasi sekä naapureitasi. Ilahduta heitä vaikkapa ostamalla lippu lahjaksi! Lämpimästi tervetuloa Filalle nauttimaan joulun ilosanomasta ja lämpimästä tunnelmasta!

X