AVOIMET TYÖPAIKAT


Osa-aikainen hallinnollinen sihteeri ja assistentti

Etsitkö uusia haasteita? Pidätkö nopeatempoisesta ja monipuolisesta työympäristöstä, joka tuo uusia kiinnostavia tehtäviä joka päivä? Nautitko kanssakäymisestä niin tuttujen kuin uusien ihmisten kanssa? Oletko oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja tunnollinen? Onko seurakunta ja Jumalan valtakunta lähellä sydäntäsi?
Silloin voit hyvinkin olla etsimämme henkilö vahvistamaan Filan työtiimiä!
Tehtävässä tuet seurakunnan monien tiimien toimintaa hoitamalla toimiston päivittäiset rutiinit ja olemalla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa seurakunnan toimintaa. Toimit assistenttina seurakunnan johtavalle pastorille ja hallitukselle. Et pelkää kansioiden selaamista, teet aikataulutusta, varauksia ja kommunikoit mieluusti eri tahojen kanssa niin seurakunnan sisällä kuin sen eri yhteistyökumppanien ja tilojen vuokralaisten ja toimijoiden kanssa. Pyörität ammattimaisesti excel-taulukkoja, ja osaat kokemuksella luoda jäsentietokannan raportteja eri tarpeisiin. Olet mukana koordinoimassa johtajien tapaamisia ja tapahtumia, jotka voivat myös olla ilta-aikaan ja viikonloppuisin. Tehtäviisi kuuluvat myös erilaiset internet-työkalut kuten työskentely Filan jäsentietokannan ja Google Driven kanssa.
Työtehtävässä vaaditaan hyviä sosiaalisia taitoja ja oma-aloitteisuutta. Sinulla tulee olla erittäin vahva tietokoneohjelmien ja internet-työkalujen osaaminen ja hyvä organisointikyky. Pystyt toimimaan tehokkaasti ja keskittyneesti tarvittaessa myös paineen alla. Sujuva suomen-, ruotsin- ja englanninkielen osaaminen niin suullisesti kuin kirjallisesti on edellytys tehtävien hoitamiseen. Osaat itse ottaa asioista selvää, otat mielelläsi vastaan haasteita ja pidät ongelmien ratkaisemisesta.
Työ on osa-aikainen, välillä myös iltaisin tai viikonloppuisin. Työ alkaa mahdollisimman pian ja sen kesto on 6kk, (virkavapaan sijainen)  ja mahdollisuus jatkolle.
Kiinnostuitko? Lähetä työhakemus ja CV osoitteeseen johan.forsback@filahelsinki.fi viimeistään keskiviikko 24.3.2021 klo 16.00.
Fila Church Helsinki / Johan Forsbäck & Filan hallitus


X