COVID-19 TIEDOTE


Fila Church Helsinki – COVID-19 tiedote


Yhteisömme on sitoutunut elämään uskossa ja lujasti luottaen Jumalaan myös kriisin keskellä. Otamme tämänhetkisen COVID-19 tilanteen vakavasti huomioiden tarpeelliset toimenpiteet. Suomen hallitus päätti eilen koronavirusepidemian takia, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan, ja että pienemmätkin tilaisuudet tulee pitää harkiten.
Näemme, että tämä on aika, jolloin meidän kaikkien tulee elää yhteisvastuullisesti, ja kukin meistä tehdä voitavamme rajoittaaksemme tartuntariskiä. Rukouksemme ja ajatuksemme ovat heidän kanssaan, jotka ovat sairastuneet, ja jokaisen kanssa, joka kantaa huolta omasta ja läheisten terveydestä. Filan Sunnuntaissa käy kaikenikäisiä, ja haluamme taata kaikkien turvallisuuden.


Tämän takia Filan Sunnuntai tulee siirtymään ONLINE-kokemukseksi jo tänä sunnuntaina 15.3. klo 17.00 Emme tule pitämään Filan Sunnuntaita kirkossa Albertinkadulla lähiviikkoina. Tiedotamme erikseen, kun tavalliset kokoontumiset jatkuvat.
Voit ilmoittaudu jo nyt niin lähetämme tulemme lähettämään linkin sinulle suoraan: http://bit.ly/FilaOnline. Vaikka kokoonnumme väliaikaisesti tällä tavalla kodeista käsin online kokemuksena, rohkaisemme sinua sitä kautta edelleen osallistumaan viikottaisiin yhteisiin kokoontumisiin ylistyksessä, rukouksessa ja Sanan äärellä.


Haluamme myös rohkaista sinua seuraavilla ajatuksilla:1. Pidä oma ja muiden terveys mielessä. Yhdessä voimme kantaa vastuuta tartuntariskin minimoimiseksi.2. Elä päivittäin ulottuvilla olevan armon, viisauden ja viisaiden neuvojen mukaisesti. Ota oma päivittäinen hetki Jumalan kanssa.3. Vältä kaikki pelkoon perustuva jaarittelu. Yhteiskunnallinen pelko vain pahentaa tilannetta. Pysy faktoissa.4. Pese kätesi jatkuvasti ja käytä käsidesiä. Nämä ovat käytännöllisiä ja helppoja tapoja rajoittaa tartuntoja.5. Jos sinulla on influenssaoireita, seuraa yleisiä viranomaisten antamia ohjeita.
Rukoillaan yhdessä, että Jumala varjelee meitä, että kodit saavat olla rauhan täyttämiä, ja että Jeesuksen rakkaus saa koskettaa ihmisiä aivan erityisellä tavalla tässä aikakaudessa. Vuoden teemamme mukaan: For Such a Time as This.
Nähdään online sunnuntaina!


Rakkaudella, Johan & Lotta

X