Life School

På Fila har vi en vision om att se människor nå upp till sitt fulla potential och kunna navigera väl på livets ibland krokiga vägar. Detta gav upphov till projektet Life School som vi startat tillsammans med vår vänförsamling Houm Church.

Life School är ett sexmånaders program fokuserat på livscoaching som ger den typ av stöd du skulle vänta dig av ett terapibesök. Det ger deltagaren en psykologisk, men också konkret, modell för hur man kan förstå sig på livet och alla dess svängar.

Life School består av tio sammankomster som ordnas nu i vår, varav två i Tammerfors, en i Helsingfors och de återstående sju online. Under varje session får vi sällskap av experter inom områdena psykologi och personlig utveckling. De kommer att undervisa om kärnteman som stödjer ett hälsosamt liv och holistiskt välbefinnande.

Utöver huvudmötena kommer varje deltagare att ingå i en liten grupp som leds av våra utbildade Life School-coacher. I denna grupp har du möjlighet att tänka djupare och integrera dessa nya koncept i ditt eget liv. Vi tror att Life School kommer att ha mycket att ge oss, speciellt i denna tid.

Priset på Life School är 15 €/månad och den onsdagen den 19 januari. Platserna fylls redan snabbt, så investera i din egen framtid och säkra din plats på Life School genom att registrera dig nu!

Anmälan här: https://lifeschool.fi/

Datum:

19.1 online / 02.02 online / 19.02 Tammerfors / 02.03 online / 16.03 online / 02.04 Helsingfors / 27.04 online / 11.05 online / 25.05 online / 11.06 Tammerfors