Fast/2018


Janoatko läpimurtoa jollain elämänalueella? Haluatko päästä eteenpäin uskonelämässäsi? Osallistu kanssamme 21 päivän rukous- ja paastoaikaan.

 

Fila on mukana kansainvälisessä Fast/2018 tapahtumassa – tule sinäkin mukaan!

Rukouksen ja paaston kautta voit erityisellä tavalla asettaa Jeesuksen ensimmäiselle sijalle elämässäsi. Jeesus kehottaa: “Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan, niin teille annetaan kaikki tämänkin” (Matt. 6:33). Jeesus kutsuu meidät etsimään häntä joka päivä meidän salaisessa puutarhassamme, ja Hän kutsuu myös meidät rukoilemaan yhdessä ja etsimään häntä saadaksemme ohjausta, viisautta ja apua.

 

Koko tammikuun aikana kokoonnumme myös joka tiistai ilta klo 18:00 rukoilemaan Filalla, 9.1 alkaen. Erityisesti älä missaa tammikuun rukouspainoitteisen Heart & Soul illan 23.1 klo 18:00. 

 

Mitä paasto on?

Paasto tarkoittaa että jätämme jotain elämässämme pois joksikin aikaa antaaksemme enemmän tilaa Jumalalle. Yksi tapa on olla syömättä tietyn aikaa, tai jättää tietyt ruokailut väliin. Voit myös paastota sosiaalisesta mediasta tai muusta asiasta elämässäsi.

 

Lue lisää pastori Jentezen Franklinin kirjasta “Fasting – 101 most asked questions”

https://www.jentezenfranklin.org/fasting

 

X