Lähetyskenttä kotikadulla – seminaari 17-18.2.


 helsinki_streets_by_pajunen-d4zzkd9Lähetyskenttä kotikadulla

Kuinka me seurakuntina voimme ottaa vastaan muista maista tulleita ihmisiä? Miten asennoidumme muihin kulttuureihin ja uskontoihin?
Mitä kristillinen kirkko voi tehdä pakolaisille ja mitä meidän pitäisi ajatella?
Miten kerromme kristillisestä uskostamme kiinnostuneelle muslimille?
Kysymyksiä ja haasteita on paljon.

Kristillisinä seurakuntina olemme toimineet lähetyskentillä sadan vuoden ajan, mitä meidän pitäisi ajatella juuri nyt, kun lähetyskenttä on tullut meidän luoksemme? Haluamme kutsua sinut ainutlaatuiseen seminariin, jossa saamme kuulla erittäin kokeneen uranuurtajan ja lähetystyöntekijän Jan-Erik Nymania ja keskustella haasteista, joita liittyy eri kansanryhmiin.

Puhuja Jan-Erik Nyman, lähetystyöntekijä Afrikassa IBRA-radion länsi-Afrikan koordinaattori.

Ohjelma

Keskiviikko 17.2 klo 18 Seminaari osa 1 jannenyman
Torstai 18.2 klo 18 Seminaari osa 2

Jan-Erik Nyman jakaa kokemuksiaan siitä, mitä meidän pitäisi seurakunnissa ajatella nykyisestä opetuslapseudestamme ja kuinka me voimme johdattaa ihmisiä uskoon. Mitä me voimme tehdä konkreettisesti? Mitä apuvälineitä ja materiaalia on käytettävissä? Jan-Erik antaa konkreettisia vinkkejä, miten voimme ohjata vastakääntynyttä muslimia, joka haluaa oppia lisää kristillisestä uskosta.

Seminaarin hinta: 20 e/hlö
Ilmoittautuminen: 
http://bit.ly/lahetysseminaari

Tervetuloa kaikki kiinnostuneet ja te, jotka olette tekemisissä pakolaisten, turvapaikanhakijoiden tai muiden maahanmuuttajien kanssa!

X