Get Connected – FI


Fila’s Sunday

Filan sunnuntait joka sunnuntai klo 17 osoitteessa Albertinkatu 31, Helsinki. Jos asut Helsingin seudulla tai olet vierailulla, haluamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi! Filan sunnuntait ovat viikon ehdoton kohokohta. Jumalanpalveluksemme ovat moderneja, ymmärrettäviä ja täynnä elämää. Tule kokemaan energinen ilmapiiri, käytännönläheinen ja relevantti opetus sekä voimakas ylistysmusiikki! Filan sunnuntait ovat myös erinomainen tilaisuus kuulla lisää kaikesta mitä tapahtuu sunnuntaiden välissä ja oppia tuntemaan uusia ihmisiä.

Fila Sisters

Fila Sisters on kerran kuussa järjestettävä brunssitilaisuus kaikille naisille, iästä tai elämäntilanteesta riippumatta!
Kutsumme sinut herkulliselle ja kauniille brunssille rennossa tunnelmassa. Brunssi on paikka jossa naisilla on tilaisuus tavata toisiaan, ja jossa on myös ylistystä, rukousta ja opetus tai elämänkertomus. Brunssilla on myös mahdollisuus saada henkilökohtaista esirukousta. Ennen brunssia myös meidän Beauty Cornerimme on auki sinulle joka haluat tulla hemmotelluksi hetken aikaa!

Connect groups

Connect-ryhmät ovat mainio paikka ihmisiin tutustumiseen, hauskanpitoon ja autenttisten ihmissuhteiden rakentamiseen meidän seurakunnassamme. Haluamme jakaa elämää ja kasvaa yhdessä toistemme kanssa, ja ‘connectit’ tarjoavat siihen loistavat puitteet. Connect-ryhmiä on erilaisia: eri kielillä ja eri puolilla pääkaupunkiseutua. Tule vaikka tutustumaan useampaankin ryhmään kunnes löydät omasi!

Fila Kids

Fila Kids on lasten oman jumalanpalvelus. Kaikki lapset kolmesta ikävuodesta ylöspäin ovat tervetulleita Fila Kidsiin, jossa he saavat yhdessä johtajien kanssa lekkiä, pelata pelejä, touhuta, laulaa, kuulla kertomuksia ja oppia tuntemaan Jeesusta ja toisiaan paremmin. Kerran kuussa järjestetään myös erillinen ohjelma vanhemmille lapsille.

Sinulle, jolla on alle kolmen vuoden ikäisiä lapsia, on myös olemassa vanhempien lounge lastenhuoneen yhteydessä. Siellä voi antaa lasten leikkiä vapaasti, syöttää heitä ja samalla seurata jumalanpalvelusta.

X