Fila Kids


FILA KIDS 

Lapset ovat Jumalan lahja meille! Lapset ovat niin rakkaita ja merkityksellisiä Jumalalle ja meille seurakuntana! Me kaikki tiedämme, että tulevaisuus kuuluu heille.

Haluamme, että Fila Kids saisi olla viikon kohokohta jokaisen lapsen elämässä. Sen takia ensimmäinen tavoitteemme on, että lapsilla olisi superhauskaa yhdessä uusien ja vanhojen ystävien kanssa. Haluamme myös mahdollistaa, että lapset oppivat tuntemaan Jumalaa, kasvavat uskossa sekä löytävät identiteettinsä ja turvansa Hänessä.

Fila Kids kokoontuu joka sunnuntai kahdessa ikäryhmässä. Ohjelma on pääosin suomeksi, mutta ohjaajamme puhuvat myös ruotsia ja englantia ja auttavat tarvittaessa, jotta kaikki lapset pysyvät ohjelmassa mukana.

KOULULAISET (7-12 -vuotiaat)

Kouluikäiset lapset kokoontuvat Filan sunnuntain aikana omassa tilassaan kivenheiton päässä kirkosta osoitteessa Lönnrothinkatu 28A (Tanssisali HiMO Club). Check-in alkaa klo 16:45. Ohjaajat tuovat lapset tilaisuuden lopussa takaisin kirkolle.

Koululaisten kanssa leikimme, kisaamme, pelaamme ja pidämme hauskaa yhdessä. Lisäksi kuuntelemme aina käytännönläheistä opetusta Jumalasta, uskosta ja Raamatusta sekä rukoilemme yhdessä. 

Tarjolla on myös pientä välipalaa, joten muista ilmoittaa mahdolliset ruoka-aine allergiat check-in:in yhteydessä.

SKIDIT (3-6 -vuotiaat)

Alle kouluikäiset lapset kokoontuvat Filan sunnuntain aikana omassa tilassaan kirkkosalin yläkerrassa. Check-in alkaa klo 16:45. Kun tulette paikalle ajoissa, lapsi ehtii rauhassa tutustu tilaan ja ohjaajiin vanhemman kanssa ennen tilaisuuden alkua, etenkin jos Fila Kids on lapselle uusi. 

Fila Kidsissä leikimme ja pidämme hauskaa yhdessä. Pidämme myös aina pienen opetustuokion, jossa tutustumme Jumalaan ja Raamatun ihmeelliseen maailmaan. 

Tarjolla on myös pientä välipalaa, joten muista ilmoittaa mahdolliset ruoka-aine allergiat check-in:in yhteydessä.

PARENTS’ LOUNGE (0-2 -vuotiaat sekä lasten vanhemmat)

Parents’ lounge on paikka, jossa 0-2 -vuotiaat lapset sekä heidän vanhempansa voivat tuntea olonsa kotoisaksi Filan sunnuntain aikana. Lapsille on oma, aidattu leikkipaikka, josta vanhemmat voivat samalla seurata kirkkosalin tapahtumia ja kaiuttimien kautta kuunnella saarnan. Vanhemmilla on myös käytössään mikro lastenruoan lämmittämistä varten sekä tilava hoitotila vaipanvaihtoja varten. 

X