Paasto 2021Joka vuosi yhdessä seurakuntana aloitamme vuoden tullen yhteen ja paastoten 21 päivää, etsien Jumalan kasvoja tulevalle vuodelle. Rukouksemme ja toiveemme on, että voisit kokea Jumalan rakkauden voimakkaana ja hänen suunnitelmansa vuotesi ylle. Tänävuonna paastoamme 11.1.2021-31.1.2021

Paasto yksinkertaisuudessaan tarkoittaa vetäytymistä jostain, jotta voimme laittaa täyden fokuksen sekä huomion Jumalaan kun yhdistämme tähän rukouksen uskomme, että näemme mahdottoman uuttuvan mahdolliseksi ja sydänmemme aukenevan taivaan valtakunnalle maanpäällä. 

Uskomme, että rukous on erittäin tärkeä osa paastoa. 

(Danielin kirja 10:1-3), Nehemia 1:4) 

On olemassa useita mahdollisia tapoja paastoamiseen. Suuri osa seurakunnastamme toteuttaa Danielin paastoa 21. Paaston valitseminen on kuitenkin sinun ja Jumalan välinen asia. Hän kunnioittaa sinun uhraustasi. 

Muista kuitenkin, että jokainen henkilö on erinlainen ja sinun tulee valita paasto joka on terveellinen ja turvallinen valinta sinulle. 

DANIEL FAST: 

Hedelmät, Pähkinät, Kasvikset, sekä  täysjyvä tuotteet. 

MEHU PAASTO: 

Mehut, smoothiet, keitot. 

Kiinteän ruuan välttäminen. 

MEDIA PAASTO: 

Tauon ottaminen mediasta, tv, sosiaalinen media, elokuvat, ym.

Tee oma paastosi! 

Pidä tauko ruuasta, tai muusta häiriötekijästä. 

RUKOUS


Kirje philippialaisille 4:6 

Mikäli, et ole tottunut rukoilemaan paasto on hieno mahdollisuus aloittaa. Kokoonnumme zoomin sekä sosiaalisen median kautta linjoille rukoilemaan seuraa aikatauluja sosiaalisen median kanaviltamme . Paaston aikakauden aikana rukoilemme Jumalalta suuntaa ja hänen tahtonsa vuodelle 2021 seurakuntana sekä yksilöinä. 

Captcha:
9 + 3 =

X