Amazing Christmas 17.12


Fila Helsingfors omtyckta julkonsert Amazing Christmas är här igen!

Amazing Christmas är en vacker julkonsert som berättar julens budskap på ett fräscht och modernt sätt. Konserten bjuder på en stämningsfull helhet av såväl nya som traditionella julsånger.

Konserten ordnas söndagen den 17e december kl. 16 (dörrarna öppnas kl. 15). För barn i åldern 3-12 år ordnas samtidigt en egen julfest med roligt och festligt program.

Biljetterna kostar endast 5€/person (barn 0-12 år gratis) och kan köpas i samband med Filas söndagar (varje söndag kl. 16), eller bokas på förhand här: http://bit.ly/amazingchristmas2017. Observera att biljetter som förhandsbokas behöver hämtas upp under Filas söndagar eller senast 15:30 på konsertdagen. Biljetter som inte har hämtats då släpps till försäljning. 

Under konserten har du möjlighet att göra någon annans jul lite bättre genom att delta i en pengagåva för behövande inom huvudstadsregionen.

Så bjud med en vän, familjemedlem, eller kollega och kom och ta del av julstämningen! Eller varför inte ge bort en konsertbiljett i present till någon du tycker om? Det lönar sig att skaffa din biljett redan nu, eftersom konserten har varit slutsåld de senaste åren!

X