Amazing Christmas konsert 18.12 kl 16


amazing-christmas-newsletter

Filas uppskattade Amazing Christmas -julkonsert är här igen söndagen 18.12 kl. 16! Amazing Christmas fångar julens varma stämning och presenterar dess tidslösa budskap på ett fräscht och modernt sätt för alla. Även i år kommer Amazing Christmas att vara en fantastisk musikupplevelse med både klassiska och nyare julsånger och såväl inhemska som internationella favoriter.

Biljetter säljs varje söndag i samband med Filas söndag och kostar bara 5 euro (under 12-åriga gratis). Man kan också reservera biljetter (max. 8/pers) och lösa ut dem antingen i samband med Filas söndag eller på konsertdagen i Fila SENAST KL. 15.30. Dörrarna öppnas kl. 15. Olösta biljetter säljs. Vi kan också skicka biljetter med post (postavgift 3 euro). Du kan boka biljetter här: http://bit.ly/filaamazingchristmastickets

I samband med konserten samlas en gåva till behövande barnfamiljer i huvudstadsregionen i samarbete med Helsingfors social- och hälsovårdsverket.

Under konserten ordnas en egen julfest för 3-12 -åriga barn. Julgubben kommer att vara på plats och det blir många roliga inslag och överraskningar!

Det lönar sig att vara snabb, eftersom fjolårets konsert blev slutsåld! Amazing Christmas är en fin möjlighet bjuda med din familj, dina vänner, dina studiekompisar och arbetskollegor samt grannar. Gör de glada genom att köpa en biljett åt dem! Varmt välkommen till Fila för att njuta av julens budskap och varma stämning.

X