Fila Kids


FILA KIDS 

Barn är en Guds gåva till oss! Barnen är så älskade och betydelsefulla för Gud och för oss som församling! Vi vet alla att framtiden tillhör dem.

Vi vill att Fila kids ska få bli en höjdpunkt i varje barns vecka. Därför är vårt första mål att barnen ska få ha det superroligt. Men vi vill också göra det möjligt för barnen att lära känna Gud, växa i tro och hitta sin identitet och trygghet i honom.

Fila Kids består numera varje söndag av två åldersgrupper som träffas ca kl. 16.30-17.30. Barnen får vara med om lovsången i kyrkan tillsammans med sina föräldrar och vänner tills man från scen meddelar att Fila kids börjar.

 

SUNDAY CLUB 6-12 åringar

Vad är det? 

Sunday Club är en rolig klubb för de större barnen med kreativ och praktisk undervisning om Jesus, tro och Bibeln. Dessutom ordnas alltid någon rolig aktivitet så som en tävling, experiment, bakning, videoanimering, pyssel eller lovsång och musik. Mellanmål serveras.

 

SUNDAY FUN 3-5 åringar 

Vad är det?

Sunday Fun är en rolig stund för de mindre barnen med kreativ och praktisk undervisning om Jesus, tro och Bibeln. Dessutom finns det alltid mycket tid för roligt pyssel och fri lek. Mellanmål serveras.

 

PARENTS’ LOUNGE för föräldrar med barn 0-2 år 

Vad är det?

Parents’ lounge är platsen där föräldrar och barn mellan 0-2 år får känna sig som hemma. Det finns soffor och fotöljer för föräldrarna, lekmatta för de minsta, leksaker för de lite äldre barnen, mikro att värma barnmat i och blöjbytesrum. Samtidigt kan du som förälder vara delaktig i samlingen i kyrkan och lyssna till predikan och lovsången.

Språk: Det ledda programmet i både Sunday Club och Sunday Fun går på både finska och svenska. Ledarna kan även engelska. Vi ser det som en rikedom att barnen får vara i en språkbadsmiljö.

X