Syksyn Kick Off 6.9


Tervetuloa Filan syksyn kick-off -päivään la 6.9

Filan syksyn kick-off on aivan kulman takana ja meillä on ilo kutsua sinut inspiroivaan päivään lauantaina 6.9 Peuramaan golfklubin Ravintola Gourmet’ssa Kirkkonummella yhdessä Hillsong Kööpenhaminan pastori Thomas Hansenin, Johan Forsbäckin ja Filan tiimin kanssa.

Kick-off lauantai on meidän kaikkia tiimejä ja connect ryhmiä varten sekä sinulle joka olet yleisesti kiinnostunut tietämään enemmän seurakunnastamme.

Syksyn kick-off pidetään Peuramaan golfklubin ravintolan tiloissa ja olemme järjestäneet bussin kaikille joilla ei ole omaa autoa. Päivän hinta on 15€ aikuisille ja 5€ lapsille. Hintaan sisältyy niin aamu- kuin iltapäiväkahvit sekä lounas. Bussin meno-paluun hinta on 5€. Maksu tapahtuu paikan päällä, ja on myös mahdollista saada maksulomake mukaan. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta maksaa osallistumismaksua haluamme kuitenkin että voit tulla mukaan. Voit ilmoittaa siitä ilmoittautumislomakkeessa.

Päivä alkaa klo 10, ja päättyy klo 17.

Ilmoittaudu osoitteessa http://bit.ly/filakickoff14 viimeistään keskiviikkona 3.6 klo 24.00. Ota mielellään yhteyttä jos sinulla on kysyttävää. S-posti: info@filadelfia.fi tai puhelin ti-ke 09-6940400.

Paikka
Peuramaan Glofklubi, Ravintola Gourmet Peuramaa

Osoite: Peuramaantie 152, 02480 Kirkkonummi

Kuljetus
Auto: Omalla autolla pääset hyvin perille sakka ja voit käyttää ravintolan pysäköintiä

Bussi: Lähtö Kiasman edestä (Mannerheiminaukio 2) klo 9.30. Voit myös tulla mukaan länsiväylän varrelta. Hinta meno-paluu 5€ Lähtö takaisin Helsinkiin klo 17.00.

kick-off-saturday

X