Tervetuloa Kotiin


Vietä pääsiäinen kanssamme

Posted by on 9:19 f m in Okategoriserad | Kommentarer inaktiverade för Vietä pääsiäinen kanssamme

Vietä pääsiäinen kanssamme

Pääsiäinen tänä vuonna on monin tavoin erilainen tapahtuma. Mutta vaikka julkiset tilaisuudet ovatkin kaikki peruuntuneet – pääsiäinen ja pääsiäisen vietto ei ole peruutettu. Olet tervetullut mukaan olemaan osana, ja seuraamaan Filan pääsiäistapahtumia online! Voit jo nyt ja viikon aikana lähettää rukousaiheita osoitteeseen rukous@filahelsinki.fi joiden puolesta rukoilemme yhdessä online-tapahtumien yhteydessä. Pitkäperjantai 10.4 Pitkänäperjantaina kello 14 pidämme yhteisen live-kokoontumsen zoom-sovelluksen kautta. Pastorimme Johan...

read more

Årsmötet 22.3.2020 kl 13 inhiberat

Posted by on 8:51 f m in Okategoriserad | Kommentarer inaktiverade för Årsmötet 22.3.2020 kl 13 inhiberat

På grund av rådande omständigheter och finska regeringens restriktioner gällande allmänna möten är Pingstförsammingen i Helsingfors rf årsmöte 22.3.2020 kl 13 inhiberat. Ny mötestidspunkt meddelas senare. För frågor kan e-post skickas till info@filahelsinki.fi

read more

Filas Söndag är Online idag

Posted by on 1:08 e m in Okategoriserad | Kommentarer inaktiverade för Filas Söndag är Online idag

Filas Söndag är Online idag

Filas Söndag är Online idag! Idag kan du följa Filas söndag online. Många av våra Connect-grupper träffas hemma och tittar på online-sändningen tillsammans. Live-sändningen öppnas kl 16:30 och Filas Söndag börjar online kl 17:00. Du kan anmäla dig på http://bit.ly/FilaOnline så skickar vi länken åt dig ca. 16:30. Live-länkens webbsida är https://www.filahelsinki.fi/live Du kan även följa live-sändningen via Facebook eller youtube. Välkommen med!

read more

COVID-19 Info

Posted by on 3:00 e m in Okategoriserad | Kommentarer inaktiverade för COVID-19 Info

COVID-19 Info

Kyrkan är där du är Vår församling vill leva av tro och fullt ut lita på Gud också mitt i den kris vi befinner oss i just nu. Vi vill även på ett respektfullt sätt beakta den situation COVID-19 medför i vår värld just nu, och vidta de åtgärder som situationen kräver. Finlands regering beslöt igår att inhibera alla offentliga tillställningar med mer än 500 personer.  Dessutom uppmanade regeringen att även mindre sammankomster bör noga övervägas med tanke på smittorisken.  Vi anser att det är viktigt att vi alla tar ansvar och att vi...

read more

Gudstjänst 8.3 kl. 11

Posted by on 1:26 e m in Okategoriserad | Kommentarer inaktiverade för Gudstjänst 8.3 kl. 11

Gudstjänst 8.3 kl. 11

Seniorgudsjänst 8.3 kl 11 Välkommen på Seniorgudsjänst söndagen 8.3 kl 11. Det blir en fin förmiddag tillsammans med nattvard och predikan av Johan Forsbäck.

read more

Seniorsamling 29.1 kl.13:00

Posted by on 12:21 e m in Okategoriserad | Kommentarer inaktiverade för Seniorsamling 29.1 kl.13:00

Seniorsamling 29.1  kl.13:00

Ett nytt decennium är här och vi ser fram emot ett spännande år framför! Seniorsamlingarna är varma tillfällen där vi får ta del av musik och sång, undervisning och inte minst läckert tilltugg. Årets första seniorsamling besöks av långtida missionären Rea Holmberg som kommer att dela ett uppmuntrande ord. Musik och sång med Seppo J Järvinen. Varmt välkommen med! Vänligen observera datumet, korrekt datum är Onsdag 29.1. (Inte 22.1 som figurerat i en del information)

read more

Reset Your Focus bön och fasta

Posted by on 7:22 f m in Okategoriserad | Kommentarer inaktiverade för Reset Your Focus bön och fasta

Reset Your Focus bön och fasta

Bön och fasta Vi vill både som församling och som individer gå starkt in i detta år, 2020. Tanken är att återigen fokusera vårt sinne och hjärta på Gud och söka hans vilja för våra liv. ⁣⁣ Därför har vi som församling påbörjat en 28 dagars böne- och fasteperiod, och vi vill uppmuntra alla att vara med. Vår bön är att Guds vilja skall få ske i våra liv och över hela vårt land. Vi vill avsätta tid för att lyssna in Hans röst för vår församling och för det påbörjade årtiondet.  Jesus visade oss exempel för fasta med sitt eget liv,...

read more

Julkyrkan 24.12 kl. 14:00

Posted by on 9:59 f m in Okategoriserad | Kommentarer inaktiverade för Julkyrkan 24.12 kl. 14:00

Julkyrkan 24.12 kl. 14:00

På julafton firar vi Jesu födelse i varm julstämning. Bjud med familj och vänner till den fina stunden i julkyrkan. Alla är varmt välkomna!

read more

Ingenting i Fila söndagen den 29.12

Posted by on 9:58 f m in Okategoriserad | Kommentarer inaktiverade för Ingenting i Fila söndagen den 29.12

Ingenting i Fila söndagen den 29.12

Söndagen den 29.1 är det ingen Filas Söndag! Istället blir de tid för vila, vänner och nyårsfirandet. Vi ses igen 5.1 på Fila! Ha det skönt!

read more

Filas Söndag 22.12 kl.17

Posted by on 8:33 f m in Okategoriserad | Kommentarer inaktiverade för Filas Söndag 22.12 kl.17

Filas Söndag 22.12 kl.17

Julen närmar sig och det vill vi fira. Söndagen den 22.12 blir det en underbar dag med ett starkt budskap om julens mirakel Jesus Kristus! Efteråt blir det tomtecafé med goda julbakverk som hela familjen får njuta av! Bjud med dina vänner och din familj till en härlig söndag tillsammans.

read more
X