Touching Heaven lovsångskväll med Hillsong London 19.11


Hillsong Londons lovsångsteam kommerpå ett unikt besök till Filas söndag!

Söndag 19.11 leder Hillsong Londons lovsångsteam, under ledning av pastor Dan Barrett, lovsången under Filas Touching Heaven Night. Vi tror att Gud har stora planer för både Helsingfors och dig personligen. Den här kvällen kommer att vara en fantastisk möjlighet att möta Gud och lovsjunga tillsammans. Som alltid, har vi också under den här kvällen ett Fila Kids program för barnen.

Evenemanget är gratis, men för kunna försäkra alla en plats, behöver du boka din biljett på förhand.

Touching Heaven lovsångskväll kl 16 är nu fullbokad.
Vi har glädjen att öppna upp för en till Touching Heaven Night kl 18:30.
Vilken fantastisk kväll vi har framför oss!
Boka din plats här.

Hillsong London är en snabbt växande församling i London som leds av pastor Gary Clarke. Dan Barrett är en av Hillsong Londons lovsångspastorer. Vi ser med spänning fram emot ett fantastiskt veckoslut tillsammans med honom och hans team!

Fila Helsingfors är en urban, rockande, förståelig och livsvidgande församling mitt i innerstadens puls. Till Fila är just du välkommen, vare sig du ser dig själv som troende eller inte. Vi tror att du kommer att trivas i Fila Helsingfors.

Veckans höjdpunkt är Filas söndag kl. 16. Filas söndagar är avslappnade, inspirerande, glada möten fyllda av musik, dit alla är välkomna. Mötena går på finska, men tolkas till svenska och engelska i hörlurar.

Länk till Facebook-evenemanget hittas här.

X