Tärkeä Ohjeistus.


Filan Sunnuntaissa kohotettu turvallisuutta
Viime päivinä THL on antanut tarkennettuja turvallisuussuosituksia jotka myös koskevat yleisötilaisuuksia. Fila seurakunnassa seuraamme aktiivisesti THL:n ohjeistusta ja tarkennamme omaa ohjeistusta aina näin tarpeen vaatiessa.

Olemme jälleen vahvistaneet omaa ohjeistusta jotta tilaisuuteen osallistuminen olisi aina turvallista. Tehostetun siivouksen lisäksi olemme edelleen väljentäneet istumajärjestystä siten että kirkkosaliin otetaan korkeintaan 60 henkilöä (aikaisemmin 90). Lisäksi etäisyyttä lavalta eturiviin on lisätty ja ilmoittautumiskäytäntöä selkeytetty.

Ilmoittaudu aina etukäteenSykyn aikana Filassa on ollut käytössä etukäteis ilmoittautuminen. Näin voimme välttää salin ylitäyttymistä, ja varmistua kaikkien turvallisuudesta. Saliin päästetään ensin heidät jotka on ilmoittautuneet, ja vasta sitten heidät jotka ilmaantuvat paikan päälle ilmoittautumatta. Ilmoittaudu tästä: http://bit.ly/FilaChurchHelsinkiSunnuntait

Kun tulet paikalle* Suosittelemme vahvasti seuraamaan THL:n antamaan maskisuositusta, eli maskin käyttämistä myös Filan Sunnuntain aikana. Lavalla olevat ihmiset eivät tule käyttämään maskia lavalla ollessa, samalla varmistettaan selkeää turvaetäisyyttä salin ensimmäiseen riviin.

* Vältä lähikontaktia. Tervehditään koskettamatta moikkaamalla.

* Muista aina hyvä käsi- ja yskimishygienia. Tämä estää tartuntoja. Käytä käsidesiä tullessasi ja säännöllisin väliajoin paikan päällä ollessasi. 

Oireisena tulee pysyä kotonaKoronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19). Jos sinulla on lieviäkään sairastumiseen viittaavia oireita sinun tulee pysyä kotona. Silloin voit kuitenkin aina seurata Filan Sunnuntaita facebook-live tai youtube:in kautta.

RiskiryhmätJos kuulut riskiryhmään, suosittelemme vahvasti että seuraat Filan Sunnuntaita internetin välityksellä livelähetyksenä. Katso lähemmin ohjeet: Fila Online | Fila Helsinki

X