Touching Heaven ylistysilta Hillsong Lontoon kanssa 19.11


Hillsong London

Hillsong Lontoon ylistystiimi tekee ainutlaatuisen vierailun Filan sunnuntaissa!

Sunnuntaina 19.11 Hillsong Lontoon ylistystiimi johtaa ylistyksen Filan Touching Heaven ylistysillassa pastori Dan Barretin johdolla. Uskomme että Jumalalla on suuria ajatuksia niin Helsinkiä että sinua varten. Tämä ilta tulee olemaan huikea mahdollisuus kohdata Jumalaa ja ylistää yhdessä. Niin kuin aina tämänkin illan yhteydessä lapsille oma Fila Kids ohjelma.

Tilaisuus on ilmainen, mutta jotta voimme varmistaa kaikille tilaa, sinun on varattava paikkalippu. 

Touching Heaven ylistysilta klo 16 on nyt täynnä.
Meillä on ilo avata toinen Touching Heaven ylistysilta klo 18:30.
Aivan huikea ilta tulossa!
Varaa paikkasi täältä.

Hillsong Lontoo on nopeasti kasvava Lontoossa toimiva seurakunta joka johtaa pastori Gary Clarke. Pastori Dan Barret on yksi Hillsong Lontoon ylistyspastoreista. Odotamme innolla mahtavaa viikonloppu hänen ja hänen tiiminsä kanssa.

Fila Helsinki on urbaani, rokkaava, ymmärrettävä ja elämää avartavaa kantakaupungin sykkeessä toimiva seurakunta. Fila seurakuntaan juuri sinä olet tervetullut riippumatta siitä näetkö itsesi uskovaisena, mietteliäänä, tai epäilevänä. Uskomme että tulet viihtymään Fila Helsingissä.

Viikon kohokohta on Filan sunnuntai klo. 16. Filan sunnuntait ovat rentoja ja innoittavia, musiikintäytteisiä, ja iloisia tilaisuuksia jonne kaikki ovat tervetulleita. Tilaisuudet ovat suomeksi, ja tulkataan kuulokkeisiin englanniksi ja ruotsiksi.

Linkki Facebook-tapahtumaan löytyy täältä.

 

X