Toivottavasti
nähdään pian!

Uskomme rakastavaan Jumalaan, joka haluaa suhteen
juuri sinun
kanssasi

…olla läsnä elämäsi jokaisessa olosuhteessa ja kohdata juuri sinua rakkaudellaan. Sunnuntai tilaisuutemme ovat jumalanpalveluksia nykyaikaisessa muodossa, jotka tuovat Raamatun työkaluja inspiroivassa puheen muodossa, yhteisen ylistyksen voiman sekä rukouksen lähelle 2021- luvun ihmistä, jotta sinä voit astua viikkoosi vahvempana sekä varustettuna.

Vallitsevan koronatilanteen takia emme tule tammikuun 2022 aikana kokoontumaan Albertinkadulle Filan sunnuntaihin.
Meillä on kuitenkin hyviä uutisia! Olemme oppineet viimevuoden aikana että pelkkä online lähetys ei tuo kaikkea sitä, mitä seurakunta yhteyteen kuuluu. Seurakuntana haluamme olla rakentamassa yhteyttä ja sen takia olemme suunnitelleet seurakunnan toiminnan uudella tavalla tukemaan jokaisen filalaisen uskon elämää parhaalla mahdollisella tavalla tässäkin aikakaudessa.
Sen takia, kaikki connect -ryhmämme tulevat tapaamaan sunnuntaisin kodeissa, jossa connect tapaamisen yhteydessä voimme ottaa osaa saarnasta Filan Sunnuntain online lähetyksen kautta.
Kaikki ovat todella tervetulleita mukaan, ja toivommekin, että jokainen jolla ei vielä ole connect ryhmää ilmoittautuisi mukaan! Teemme parhaamme, että halukkaat pääsevät jo lähi viikkoina mukaan connect ryhmään. Jos et ole vielä mukana filan connectissa, voit ilmoittautu mukaan linkistä Connect -ryhmät ovat paikka yhteydelle, ystävyyksien rakentamiselle ja hengelliselle kasvulle. Tammikuussa 2022 tapaamme joka sunnuntai, jossa connect tapaamisen yhteydessä tulemme ottamaan osaa myös saarnasta Filan online lähetyksen kautta.
Jos et ole vielä mukana Filan connectissa, voit ilmoittautua mukaan linkistä https://bit.ly/CONNECT2022
Me ollaan parempia yhdessä!

Uskomme rakastavaan Jumalaan joka haluaa suhteen juuri sinun kanssasi

…olla läsnä elämän jokaisessa olosuhteessasi ja kohdata juuri sinua rakkaudellaan. Sunnuntai tilaisuutemme ovat jumalanpalveluksia nykyaikaisessa muodossa, jotka tuovat raamatun työkaluja inspiroivassa puheen muodossa, yhteisen ylistyksen voiman sekä rukouksen lähelle 2021- luvun ihmistä, jotta sinä voit astua viikkoosi vahvempana sekä varustettuna.

Yksi seurakuntamme missioista on olla tunnettu uskontäyteisestä elämästä, rakastavasta sydämestä sekä toivekkaasta tulevaisuudesta.

Tätä Jumalaa kohtaamme  sunnuntaisin sunnuntaikirkossa  äänekkäässä  sekä energisessä  ylistyksessä sekä elämää varustavissa puheissa. Luomme mahdollisuuden sinulle liittyä mukaan aitoon sekä vilpittömään yhteyteen, jotta sinä saisit inspiroitua sekä rohkaistua elämään elämää täydessä Jumalan antamassa potentiaalissa.

Juuri sinä olet tervetullut mukaan taustastasi, elämäntilanteestasi riippumatta.  Uskomme, että seurkaunnan olemassa olon ytimenä on luoda hengellinen koti jokaiselle, joka ei sitä vielä ole löytänyt.

Aika & Paikka

Aika & Paikka

Filan Sunnuntai

Tammikuussa 2022 kokoonnumme sunnuntaisin connect -ryhmiin kodeissa ympäri Helsinkiä

Filassa tapahtuu

Ole ensimmäinen, joka saa tietää uusista kokousajoista ja ilmoituksista.

Entä lapseni?

Älä huoli, meillä on tämä asia hoidossa! Lapsille on luvassa hauskaa aikaa Fila Kidseissä, jossa Kids -johtajamme palvelevat joka viikko, jotta voisi nousta uusi sukupolvi maailmaa muuttavia ihmisiä, jotka rakastavat Jumalaa ja Hänen seurakuntaansa.

Täältä lisätietoa

Entä lapseni?

Älä huoli, meillä on tämä asia hoidossa! Lapsille on luvassa hauskaa aikaa Fila Kidseissä, jossa Kids -johtajamme palvelevat joka viikko, jotta voisi nousta uusi sukupolvi maailmaa muuttavia ihmisiä, jotka rakastavat Jumalaa ja Hänen seurakuntaansa.

Täältä lisätietoa