Me uskomme vahvasti seuraavaan sukupolveen, ja haluamme intohimoisesti varustaa tulevaisuuden maailmanmuuttajia. Fila Pre-Teens inspiroi varhaisnuoria etsimään Jumalaa henkilökohtaisella tasolla ja syventämään omaa uskoaan matkalla teinivuosiin. Haluamme, että varhaisnuoret saavat itsenäistyä turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä tehden seurakunnasta omannäköisen paikkansa.

Me uskomme vahvasti seuraavaan sukupolveen, ja haluamme intohimoisesti varustaa tulevaisuuden maailmanmuuttajia. Fila Pre-Teens inspiroi varhaisnuoria etsimään Jumalaa henkilökohtaisella tasolla ja syventämään omaa uskoaan matkalla teinivuosiin. Haluamme, että varhaisnuoret saavat itsenäistyä turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä tehden seurakunnasta omannäköisen paikkansa.

4.-6. -luokkalaisten oma rento ja vilpitön yhteisö kokoontuu joka toinen perjantai (parillisilla viikoilla) klo 18-20 Fila Church Helsingin tiloissa tai sen lähistöllä. Vauhdintäyteisissä illoissa pidetään hauskaa, rakennetaan ystävyyssuhteita ja opitaan tuntemaan Jumalaa syvemmällä tasolla. Korona-aikana toiminta keskittyy suositusten mukaisesti ulkoaktiviteetteihin.

Haluan pysyä ajan tasalla

Ole ensimmäinen, joka saa tietää kaiken Filassa tapahtuvasta tapahtumasta!

Haluan pysyä ajan tasalla

Ole ensimmäinen, joka saa tietää kaiken Filassa tapahtuvasta tapahtumasta!