Life School

Filalla meillä on palo ja näky nähdä ihmisten kukoistavan ja voivan hyvin elämän eri osa-alueilla. Tästä syntyi Life School -projekti, jonka saimme laittaa alulle yhdessä ystäväseurakuntamme, Houm Churchin kanssa.

Life School on kuusi kuukautta kestävä elämän valmennukseen keskittyvä ohjelma, joka tarjoaa samankaltaista tukea, jota kaipaisit terapiakäynneiltä. Se antaa osallistujalle perustan olennaisesta elämän ymmärtämisestä, psykologiasta, antaen käytännön työkaluja kestävään, ratkaisukeskeiseen kasvuun ja muutokseen.

Life School koostuu kymmenestä kokoontumisesta läpi tulevan kevään, joista kaksi on Tampereella, yksi Helsingissä ja loput seitsemän onlinena. Jokaisen session aikana mukaamme liittyy asiantuntijoita psykologian, ihmisenä kasvun ja – kehittymisen alueilta. He tulevat opettamaan ydinteemoista, jotka tukevat terveellistä elämää ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Päätapaamisten lisäksi jokainen osallistuja pääsee osaksi pienryhmää, joita johtavat meidän koulutetut Life School valmentajat. Tässä ryhmässä sinulla on mahdollisuus syvemmälle ajattelulle ja näiden uusien konseptien yhdistämiseen omaan elämääsi. Uskomme, että Life Schoolilla tulee olemaan meille paljon annettavaa erityisesti tässä ajassa.

Life Schoolin hinta on 15€/kk ja se starttaa jo ensi viikon keskiviikkona 19. tammikuuta. Paikat täyttyvät jo kovaa vauhtia, joten panosta omaan tulevaisuuteesi ja varmista paikkasi Life Schoolissa ilmoittautumalla mukaan nyt!

Ilmoittautuminen täältä: https://lifeschool.fi/ 

Päivämäärät:
19.1 online / 02.02 online / 19.02 Tampere / 02.03 online / 16.03 online / 02.04 Helsinki / 27.04 online / 11.05 online / 25.05 online / 11.06 Tampere