Pian jälleen aika tulla yhteen juhlimaan vuoden päätöstä Volunteer Christmas Partyyn!

Tämä on sua varten, joka olet palvellut tavalla tai toisella, edes kerran kuluneen vuoden aikana. Olemme kiitollisia sydämestäsi palvella Jumalaa ja haluamme kiittää sinua antamastasi panoksesta kuluneen vuoden aikana.

Merkkaa päivämäärä jo kalenteriisi ja ilmoittaudu jo piakkoin mukaan linkin kautta illallistamaan ja juhlistamaan kulunutta vuotta yhdessä. Tätä iltaa sä et halua missata!

Pukukoodi: Black and white
Aika: Lauantaina 3.12 klo 16.
Paikka: Olivia Kluuvi, Aleksanterinkatu 9
Ilmoittaudu mukaan täältä: https://bit.ly/VOLUNTEERCHRISTMASPARTY22  

Life School 

Filalla meillä on palo ja näky nähdä ihmisten kukoistavan ja voivan hyvin elämän eri osa-alueilla. Tästä syntyi Life School -projekti, jonka saimme laittaa alulle yhdessä ystäväseurakuntamme, Houm Churchin kanssa.

Life School on kuusi kuukautta kestävä elämän valmennukseen keskittyvä ohjelma, joka tarjoaa samankaltaista tukea, jota kaipaisit terapiakäynneiltä. Se antaa osallistujalle perustan olennaisesta elämän ymmärtämisestä, psykologiasta, antaen käytännön työkaluja kestävään, ratkaisukeskeiseen kasvuun ja muutokseen.

Life School koostuu kymmenestä kokoontumisesta läpi tulevan kevään, joista kaksi on Tampereella, yksi Helsingissä ja loput seitsemän onlinena. Jokaisen session aikana mukaamme liittyy asiantuntijoita psykologian, ihmisenä kasvun ja – kehittymisen alueilta. He tulevat opettamaan ydinteemoista, jotka tukevat terveellistä elämää ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Päätapaamisten lisäksi jokainen osallistuja pääsee osaksi pienryhmää, joita johtavat meidän koulutetut Life School valmentajat. Tässä ryhmässä sinulla on mahdollisuus syvemmälle ajattelulle ja näiden uusien konseptien yhdistämiseen omaan elämääsi. Uskomme, että Life Schoolilla tulee olemaan meille paljon annettavaa erityisesti tässä ajassa.

Life Schoolin hinta on 15€/kk ja se starttaa jo ensi viikon keskiviikkona 19. tammikuuta. Paikat täyttyvät jo kovaa vauhtia, joten panosta omaan tulevaisuuteesi ja varmista paikkasi Life Schoolissa ilmoittautumalla mukaan nyt!

Ilmoittautuminen täältä: https://lifeschool.fi/ 

Päivämäärät:
19.1 online / 02.02 online / 19.02 Tampere / 02.03 online / 16.03 online / 02.04 Helsinki / 27.04 online / 11.05 online / 25.05 online / 11.06 Tampere